Rcs Rds Braila Blocul Turn, Brăila

6 Păreri
Rcs Rds Braila Blocul Turn
Strada Calea Galati 43, Bl Turn, Parter
810108 Brăila
*Acestă locaţie este închisă definitiv.

Firme similare în apropiere

 1. Strada Plevna Nr. 280, Bl. 14, Parter
  810122  Brăila
 2. Bulevardul Alexandru Ioan Cuza
  810003  Brăila
 3. Strada Mihai Eminescu 42
  810026  Brăila
 4. Strada 1 Decembrie 1918 Nr. 108
    Brăila
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere

Păreri

cu mai mult de 6 luni în urmă

raspundeti la telefonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ca de 2 zile va tot sun si nu raspunde nimeni !!!!!

cu mai mult de 6 luni în urmă

Buna ziua. Vi se pare normal ca intr-o singura luna, de 3 ori, sa am probleme cu internetul? De fiecare data , problema a durat cam 2 zile. Teoretic, ar trebui si factura lunara (pe care o platim pentru 30-31 de zile) sa fie mai mica cu echivalentul celor aproape 6 zile de internet lipsa. Nu mai vorbesc de inconvenientul creat si de urgentele pe care le are fiecare dintre noi. Ati face bine ca sa si raspundeti, daca nu e un deranj prea mare, la telefoanele pentru deranjamente. Sunam, ne taxati, ascultam opera, nu raspunde nimeni la celalalt fir, factura vine intreaga,etc. Acum de ex, iar nu am semnat de net. V-am sunat, dar degeaba. Urmatorul pas va fi, cred, rezilierea contractului pe motivul nerespectarii de catre firma dvs. a obligatiei de a furniza acest serviciu pentru care platesc abonament lunar, integral. Aceasta stare de lucruri constituie un abuz din partea dvs , precum si o bataie de joc la adresa noastra. Nu cred ca mai astept remedierea problemei, voi trece direct la urmatorul pas.O zi buna sa aveti, macar dvs, a mea deja e stricata.

cu mai mult de 6 luni în urmă

Pe data de 25.09.2014 am facut o comanda de doua telefoane mobile pt. digi mobil complet 3 şi o tabeleta plus 5 lei la abonament şi nici acum am fost anuntat pentru onorarea comenzi! Pana cand mai am de asteptat?

rds.rcs multumesc,multumesc,multumesc

cu mai mult de 6 luni în urmă

1][asteptm sa ne onoreze la contracte,Asteaptam ca se merita,2 stam la rind in general [plata fac,contracte, si modificari de contracte ,ear se merita .[pai neti ,televiziune .si telefoniea toate sint pe linia antiea ][asa ca doritile viate lunga si rugativa la dumnezeu pentru sanatatea dumnealor bravo va iubesc.C ST.
#URA RDS RDS RCS RCS

Nedumerire

cu mai mult de 6 luni în urmă

am facut o comanda pe 25 iulie 2014 pentru digi mobil complet 3 si nici pana astazi 19 aug. 2014 nu sunt anuntat pentru onorarea comenzii !! ce sa cred?
#abonament#digi mobil3