Ciutacu Lenuta, Brăila

5 Păreri
actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Cuvinte cheie:
Traduceri legalizate, Notar, Birou notarial, Notariat, Notar public, Legalizari acte, Consultanta notariala, Legalizari traduceri, Activitate notar, Birou notar, Intocmire testamente, Imputernicire persoana fizica, Legalizare imputernicire, Legalizari documente, Imputernicire notariala, Intocmire procura, Incheiere contracte legale, Activitati notariale, Declaratii legalizate, Legalizari certificate, Servicii notariat, Asistenta juridica, Birou notar public, Contract de vanzare cumparare, Intocmire declaratii, Documente legale, Contract de cumparare, Contract de vanzare, Procura imputernicire, BNP, Declaratie proprie raspundere, Tranzactii, Contracte, Public, Autentificari, Consultanţă
Ciutacu Lenuta apare în următoarele categorii:

Păreri

, actualizat în urmă cu 1 an

Este de evitat, demonstreaza lipsa de profesionalism (dupa mai bine de 2 saptamani de comunicari de documente/discutii/ refaceri de acte, dna notar a decis sa refuze autentificarea in chiar ziua stabilita pentru semnarea unui contract de vanzare, pe motiv ca are, brusc, obiectiuni cu privire la draftul care ii fusese transmis in prealabil). Tranzactia s-a putut face la un alt notar, fara probleme.

Elena

, actualizat în urmă cu 1 an

Doresc sa impartasesc experienta mea pentru a ii ajuta si pe altii sa nu intampine aceleasi probleme, dupa realizarea succesiunii ( in urma careia ni s-a luat o groaza de bani de doamna notar Ciutacu) am nevoie pentru la tribunal ( proces de partaj) de o incheiere a succesiunii pe care doamna notar nu doreste sa se mai complice sa o faca, probabil pentru o suma infima de 150-200lei. Mentionez ca asta este solicitare de la tribunal si trebuie anexata la dosarul depus.

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

O persoana foarte neserioasa, te plimba cu vorba, lipsa totala de professionalism, nu recomand.

Client

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Un notar de incredere,va multumesc.

Client

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Multumesc Doamna notar pentru seriozitate si profesionalitatea,au ramas putini oameni in Braila ca Dumneavoastra.
Comentariu

de actualizat în urmă cu 1 an

Este salutar daca astfel de notari sunt tot mai putini in Braila. Dupa ce a solicitat modificarea unei hotarari AGA conform vointei sale personale (ca si conditie prealabila pentru autentificarea actului care urma sa se incheie), in ziua stabilita pentru semnarea contractului de vanzare dna notar a refuzat autentificarea, pe motiv ca are obiectiuni privind clauzele (draftul contractului ii fusese transmis cu cel putin 2 saptamani inainte de semnare). Abordarea dnei notar a fost complet neprofesionista. Tranzactia s-a putut face la un alt notar, fara probleme/ conform vointei partilor.

Scrie o părere pentru Ciutacu Lenuta!

Cunoşti firma Ciutacu Lenuta? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. B-Dul. Al. I. Cuza 42
    Brăila
  0239-611545
 2. Strada Şcolilor Nr. 37, Bl. C, Et. Parter
  810220  Brăila
  0239 619 979
 3. A. I. Cuza 103
    Brăila
  0721-215311
 4. B-Dul. Alexandru Ioan Cuza Nr. 138-142
  810025  Brăila
  0239 611 810
 5. B-Dul. Dorobantilor Bl. B17, Sc. 4, Parter, Ap. 60
  810253  Brăila
 6. Strada Dorobanţi Nr. 70, Bl. B25, Et. Parter, Ap. 39
  810535  Brăila
  0745 384 486
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere